Followers

kalau suka, tekan.. kalau xsuka, dok senyap!! =)

W E L C O M E T O M Y B L O G


sekarang saia..?

MY SETATUS>

OFFON...!! huhu...B.U.S.Y!!! :'(~ hehe

~u.m.o s.a.i.a~

Daisypath Happy Birthday tickers

anak saia berusia..?

PitaPata Cat tickers

Thursday, February 24, 2011

andwae!!!!

anneyonghaseyo..!assalamualaikum...hari nie adalah hari xtau nak kata pa...happy..?? ada la sket2..sedey..?? ntah!nyampah..?? err.. sket..?takut..?? boleyla..and last but not least xlupa kepada perasaan nak hentuk kepala kat dinding..hehenapa aq happy..?sebab semalam kan aq da gitau..arie nie birdday sir pragash... *apa kena mengena ngan aq..?*mestilah ada kena mengena..dah aq yang jadi tekong untuk choir 'eppy birdday" untuk sir...hehehe...*itu pun nak eppy ka..?*apa da...hehe... saia bangga menjadi siti sambal... n arie nie aq xngantok... sekali lagi a big applaos tu mi... *wah..! tima kaseh tima kaseh... * kuikui... pastu... xda pa2 jadi pon.. cuma time sn agak kuciwa sket... yelah... bukanla aq nak komplin or wat... cuma kalau da pi skola yang agak tera tu, toksahla dok tunjuk... ok.. nak cita sehari.. aq rasa da cukop kut... nie x... kalau boleh dia nak cerita 14 hari 20 malam... pada2 ar... kalau tiap2 arie dengaq menda tu ja.. aq rasa siput pun akan masuk dia punya cengkerang balik sebab xtahan ngan 'ceramah' free' tu... *sori kalau terasa... bak kata sha.. 'kalau terasa amek, kalau x lempaq dekat laut...' kuikuikui... *ok... dah2 ar tu... hehe... ok NEXT..! aq da sebut.. i mean... tulis... s.e.d.e.y... aiyooyoyo..! napa weyh..? napa dia...? xda orang leyn ka..? aq ingatkan aq akan lupakan dia.. xpi TAK..! haish..! siapa dia..? hehe.. anggaplah dia tu MR. RIGHT a.k.a MR. R aq.. kuikui... cam artis la pulak... aq rasa kenkawanx aq yang leyn pon xtau... ala... maleh la nak gitau.. xpi aq rasa ada yang tau kut... kalau tau tu, alhamdulillah... N shhh!! senyap suda.. dan kepada xtau tu xyah amek tau la... xpenteng pon.. xmasowk PMR pon... nak tau satu cita ak..? xdi kami dikejutkan dengan 1 berita iaitu... kami kena antaq nota p.i yang banyak xsiap lagi tu arie nie... haha!! suspens ak..? yang bestnya... satu kelas 3 KAA macam nak men explorace ja tadi.. dengan lari pi kailan... pi kedai depan skola... lari kejaq kertas yang berterbangan.. lari pi bilik guru... wah..! ha PENING giler... huuu..! dahla dengan kejaq pi anjung sidang xdik.. ingatkan da pa.. rupa2nya just bincang2 ngan cikgu (pa nama xtau) tu ja... hehe.. mula2 tu cam takut ja.. pastu.. tudya aih.. cam jual ikan kat cikgu.. hehe... DUA SINGGIT..! DUA SINGGIT..! hehe... oklah.. aq nak kena bertarung nyawa ngan keja skola nie.. kalau x, skrittt!! kebabooo..!! so, assalamualaikum w.b.t annyeong... <3
p/s: sori kepada yang terasa.. kalau xrasa tu, toksah dok galak pi bagi terasa.. allgesseo?? n tahniah kepada atikah n pipot... kerana da menang bola jaring.. juara tu.. xsia2 tol... SAYA BANGGA MENJADI KAWAN ANDA... kuikuikui... <3

3 comments:

  1. Juara ka pipot n tikah?? bkn no 3 ka??
    weyh..aq rasa aq taw sapa yg unk mksodkan..
    orang yg suka crita pasal skola ITU...aq pon agak saket tlinga.>!! hahah!

    ReplyDelete
  2. juara la kowt.. depa tu memang.. suka putaq belit.. kuikuikui... hang tau xpa... huhuhu...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget