Followers

kalau suka, tekan.. kalau xsuka, dok senyap!! =)

W E L C O M E T O M Y B L O G


sekarang saia..?

MY SETATUS>

OFFON...!! huhu...B.U.S.Y!!! :'(~ hehe

~u.m.o s.a.i.a~

Daisypath Happy Birthday tickers

anak saia berusia..?

PitaPata Cat tickers

Saturday, March 12, 2011

isnin..? huh!! rasa macam nak bawak lari modem nie jak...


xnpa membuang masa...aq nak cita apa yang jadi kat aq dari isnin sampai arie ahad...
eh!!
jumaat ja lah...
weyh2..
aq rasa dalam banyak2 tahun, tahun nie lah yang paling kejam..
huhu
nak tau sebab pa..?
sebab mak aq amik menda internet tu...
apa orang panggil aq pown xtau...
kuikuikui..
yang aq tau aq boley guna...
hehe...
haisy shinca...
pkeylah..
aq nak cita dari mula2...
7 MAC 2011
genaplah aq 15 tahun 1 hari.. kuikuikui...
aq nie punyala nak sambut beday...
sampai arie ahad tu pown aq tidoq kul 12...
aperpown...
KAMSAHAMIDA..!
THANX..!
*bows down*
makcik xtau nak kata apa...
terima kasih atas ucapan anda..
lihatlah dunia...
huhuhu
ok2...
n macam biyasak...
kalau dah tido lambat, xkan nak bangun awai kut...?
xpi aq mau xmau kena bangun awai jugak...
sebab..?
nak mampos..?
kalau nak kena tazkirah subuh pepagi buta oleh ustazah yang bertauliah kat
dalam umah nie, silalah...
FOC...
xyah bayaq..
yelah dah nama pown FOC...
yang rajin nak bayaq tu pehal..?
haiya..
so, aq dengan ngantok plus malas yang nak masuk tahap beruk dah nie,
nasuklah bilik air n buat apa yang patut..
lepaih sembahyang...
pi skola...
belajor..
belajor ke..?
lebey daripada relax sebenaqnye..
sebab??
bm> check jawapan tatabahasa...
pi> kemas nota...
rehat> pi makanla xkan nak pi mandi kowt,...
mt> cikgu xmasuk... a.k.a ganti ngan kkq xpi sama jak... XBELAJOR..
geo> check jawapan
bi> ulang kaji...
pastu balik...
bukankah skit ja tu...
n for the first taime...
kmi balik 1.35 PETANG....
mana pernah kami balik awai...
(dalam tahun nie la)
hehe
sebab cikgu da methuarat..
hehe...
balik tu...
kami da wat plan last menet nak pi uma jihu...
hehe...
part yang paling terharu sekali bila
anak sedare aq, ex somi aq, ngan mia bagi adiah kat aq...
novel tu...
ala gamba kat bawah tu... hehe
araigatougozaimashita..!
hehe...
yang xbestnya depa sumbat masuk dalam beg aq cama xmau bagi aq
bawak kuaq... haiya..!
kul aq pown jalanla pi uma jihu
so, aq, mia, ex somi aq, cik noi, ipah, n mr. idc (i don't care) pi stady grup...
sebab apa idc..?
sebab dia ja lah yang ala2 shafi...
cuma beza dia ngan shafi...
dia xdok kat asmara..eh! asrama..
shafi dok asrama....
N kali nie kami xmen2...
kami belajo betui2 punya...
no sembang2 pasai korea ka, fb ka...
bagosh!!
amalkan selalu...
bila jam menunjukkan pukul 6.30, ku mengundur diri....
(walla ayat...!xtahan..!!)
sempatlah jugak aq sembahyang kat uma jihu...
kalau x, huisy..! jet la alamatnya...
hehe
ok2...
lepaih maghrib aq bukak la blog nie sat...
kononnya nak update blog lah konon...
XPI!!
bila ustazah bertauliah dah mula nak wat intro, aq teruih xjadi..
so, daripada dia meminta dari mr. hero yang aq sayang lagi hormati tu...
bek aq selamatkan diri...
bila dalam agak minit dalam bilikku rumahku nie, aq pi la skodeng kat bawah..
tengok2 HUAAAAAAA!!!
mak aq amek la weyh!!
WHAT??
ini bermakna aq akan missing fb... blogger, utube...
huaaaa!!!!
xpi xpa...
jangan pandang aq sekerat mata...
dah allah bagi dua mata...
tengokla dengan dua mata...
yang gatai nak tengok sebelah mata tu pehal..?
haisy..!
xpaham aq...
xpa2...
hukhuk...
so, untuk menunjukkan keprotesan aq...
maka aq bukannya baca buku ilmiah...
xpi baca novel...
ala... buku gak tu...
and bila ustazah aq masuk...
xkan nak menggalakan kot..?
mestilah tegur...
xpi seb bek tegur ja...
buatka dia nak buang novel tu camna..?
merana aq...
xpi xpa aq dah baca novel tu..
cuma saja nak ulang balik.. hehe
bila mata aq dah rasa cam angkat berat ja nie... aq pown pi tidoq...
eh!! baca doa dulu...
haisy..!
tu macam mana xmimpi yang bukan2...
haisy...!!
ok2..
next!!
hehe

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget