Followers

kalau suka, tekan.. kalau xsuka, dok senyap!! =)

W E L C O M E T O M Y B L O G


sekarang saia..?

MY SETATUS>

OFFON...!! huhu...B.U.S.Y!!! :'(~ hehe

~u.m.o s.a.i.a~

Daisypath Happy Birthday tickers

anak saia berusia..?

PitaPata Cat tickers

Wednesday, March 2, 2011

penax seyh!!

assalamulaikum...
khabare..?
sihatun..?
kuikuikui...
*mentang2 xdi da qalam jema'ie...*
kuikuikui...
arie nie ari rabu kan..?
sekolah terchenta aq wat sambutan maulidur rasul...
gilax...
aq pakai baju kururng cam nak pi kenduri pown ada...
hahaha!!
xkesah la...
lepaih berarak kami da ceramah...
ya allah...
awat aq ngantuk sangat...?
sampai tersengguk2...
kuikuikui...
*bocoq rahsia*
hehe
gasaklah...
ade aq kesah..?
kuikuikui...
n pemenang bagi perarakan tu ialah uma
HIJAU!!!!
*perasan!! hehe*
rumah merah la...
uma ijau number 3...
biru number 2
n xlain xbukan kuning last ler...
hehe
paper pown..
congratulation...!!
*makasih2..*
pastu dah abeh suma tu, kami xbelajo sejarah...
hip hip...?
HORAAYY!!!
*buruknya perangai aq..*
sedaq pown...
hehe
dah2..
time math xda pa2 berlaku...
kkq...?
nope...
bm..?
lagi xdak..
da abeh tu kami boley gi rehat...
*yang kedua da,...*
sebab lepas tu kami da latihan qalam jema'ie...
gi makan...
n sembahyang
n gi dewan terbuka...
aq bukanlah nak perasaan xpi depa memebuatkan aq jadi PERASAAN!!
haisy..!
aq tau la aq agak kiut sket...
xpi toksah dok us ha us ha orang...
hehe
lantaklah...
n qalam jema'ie kami merangkak dengan lancar...
kuikuikui...
time nak pi tuisyen...
aq rasa tulang2 yang aq chentai nie wat hal...
fuh!!
rasa cam nak...
err...
pengsan...
hehe
so, kami gitau kat teacher yang kami nak wat time peksa...
so, teacher setuju... n kami meLOMPAT sampai langit ke0tujuh...
*bukan aq ja ka.??*
bila da balik, mak aq ceta yang MR. L cedera...
*kalau dia tengah baca, agak2 dia nak gelak kat aq ak..?
ah..!! biaq ah..
ade aq kesah..?*
so, aq ingatkan xda lah teruk mana pon...
huh!!
time balik aq baru teringat yang aq kena gi tostate...
aiseymen...
terpaksa la aq gi kedai tostate...
seb bek aq da tuko baju t-shirt...
kalau x, jangan harap aq nak gi..
kuikuikui...
*berani ka aq..? bukan aq kena tostate geo ka..?*
hehe
time dah nak sampai aq terserempak ngan MR.L
adaka patot dia suruh aq angkat barang dia..?
haisy..!
yela2..
aq angkat...
kang xbagi guna laptop satgi ang gak yang nak muncung sedepa...
n aq gitau la kat mak aq...
aq rasa cam dia da cakap something kat aq...
xpi aq kurang dengar...
pa dia cakap xdi ek..?
so, tunggu punya tunggu agak dalam 10 minit dia pon sampai...
xpi cam marah kat aq ja...
ahh!!
lantak ah...
ade aq kesah..?
hehe
so, lepaih dia mandi apa segala...
mak aq bawak dia gi ospital...
n aq rasa xda papa kowt,,,
sebab baru xdi dia kol...
'nak melantak pa..?'
n aq cam biyasak...
BIHUN TUMYAN satu..!!
hehe
napa time dia kol tu aq rasa cam my hero calls me..?
kuikuikui
sebab antara abang2 yang aq ada...
diala yang paling rapat ngan aq...
*KOWT..?
ahahaha!!!
mestilah MR.L tu abang aq...
kuikuikui...?
napa L..?
sebab L stands for LAPTOP...
sebab dia selalu bagi aq men laptop dia....
hahha!!*
entahla!!
hehe
janganla dia baca,...
kang dia kembang semangkuk pulak...
hehe
sori ya...
:P
oklah...
aq nak kemaskan diri niyh.. huhu!!
da...!!
assalamualaikum...
p/s: apa khabaq la dekat novel2 aq nie..? 12/3 CEPATLAH DATANG...! hehe... jum dengaq lagu hubby aq... wakaka!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget