Followers

kalau suka, tekan.. kalau xsuka, dok senyap!! =)

W E L C O M E T O M Y B L O G


sekarang saia..?

MY SETATUS>

OFFON...!! huhu...B.U.S.Y!!! :'(~ hehe

~u.m.o s.a.i.a~

Daisypath Happy Birthday tickers

anak saia berusia..?

PitaPata Cat tickers

Monday, March 28, 2011

terasa tau ak?? terasa!!

assalamualaikum..!!
khabare..?
pergh!!
hehe
weyh2...
nak tau ak..?
skunk nie aq rasa nak jadi the rock!!so, barangsiapa nak try...
sila mintak borang di kedai 7-e...
argh!!!
pabo pabo pabo!!
bengong...
kalau dah tau aq nie akan jadi beruk bila baru bangun tidoq, TOLONG JAGA PERASAAN MAKCIK NIYH LEYH AK??!
i terasa, u..
haisy!!
dah sora aq cam nak banjir tu...
tokshla dok sebut 'the mean word ' tu...
bangang, mamkok, sial, pungkok ang...
dah aq mamun...
camna nak control perasaan..?
haisy!!
dahla kalau masa privasi aq...
dah cukop baik dah aq angkat...
kalau aq x angkat..?
haisy!!
malehla aq..
buat sakit jantong jak..
huhu
apepown...
aq nak kata...
aq penat nak mampos...
sebenaqnya bukan 'aq'..
xpi kami...
kami yang letey sampai nak pengsan...
sampai nak jadi gila...
samapi nak segala galanya...
hehe
terutama sekali...
bila dapat cikgu yang mcam ala2 vogue giler habes...
sampaikan kakak yang ada kat sebelah pown dia halau abeh...
pergh!!
kasihan tol kat cik n0i kita...
aq berani jamin la...
malam nie diia dok meracau - racau sengsorang...
sebab..?
kan xdi aq dah kata...
bila dah dapat cikgu yang ala2 vogue tu...
hu...
tangan dia yang selama nie sedepa boley jadi berdepa2...
haha!!
camna tu..?
bak kata aq...
kita pikirla sesame...
ada yang nak tercabut anak segala anak tekak...
ada yang sampai terkucil2...
ada yang sampai nak jadi berok...
ada yang sampai nak jadi GILA!!
huhu...
xpikan...
aq rasa...
time nie la kita nak rasa camtu p0wn...
sebab..?
sebab kalau kita da tua bangka, barula kita nak rindu la pa la...
hehe
cuba bayangkan..
tokwan2 buat choral speaking...
nantu CONFIRM penuntun2 akan jadi SEPAKING...
haha!!
haktui..!
uhuk2...
ok2...
makcik da kena berambos...
sebelom makcik diberamboskan...
xpi..
makcik nak kongsi satu gambo...
THAT IS >

jjang..! inielah transformasi ceq..!! hikhik!!
<3

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget