Followers

kalau suka, tekan.. kalau xsuka, dok senyap!! =)

W E L C O M E T O M Y B L O G


sekarang saia..?

MY SETATUS>

OFFON...!! huhu...B.U.S.Y!!! :'(~ hehe

~u.m.o s.a.i.a~

Daisypath Happy Birthday tickers

anak saia berusia..?

PitaPata Cat tickers

Friday, April 1, 2011

bak kata cik noi 'tulun jangan menghipokritkan anda...' bak kata aq... 'la... merajuk ngan aq ka...? abeh tu buku tu bukan buku aq..?'

assalamualaikum..!!
topic kita pada malam 'manja' nie ialah
H to the I to the P to the O to the K to the R to the I to the T
apakah??
ala.. sejenis makanan uyang suma suka...
termasuklah aq...
well..
nobody's perfect
i gotta work it
again and again
'til i get it right
haha!!
kan aq dah sumbangkan lagu tu..
AMEK KO!!
pergh!!
rie nie makcik nak bagi NASIHAT pasal merajuk sket...
FIRST> bila nak merajuk ngan orang tu, tolongla pikiaq dulu...
SEKEN> pastikan anda cari orang yang sepatutnya...

N LAST BUT NOT LEAST> PASTIKAN ANDA XMEMINJAM MEMINJAM APA2 BARANG KEPUNYAAN 'ORANG TU!!
bukannya apa...

Bukan aq nak suruh dia bagi balik…

XPI…

kutnya pown nak merajuk ngan aq…

tolonglah cari masa yang sesuai…

to her>

~ang ingat aq xterasa..?

~bila ang macam tu (SEBIJIK), ada aq merajuk ngan ang..?

xdakan..? so,SEBELOM AQ ISYRTIHARKAN PERANG DUNIA KE LIMA PUH JUTA…! TOLONG JANGAN BAGI AQ HOT FM!!!!

ALLGESSO..?

xpi malam tu, pandailak xnya aq la pa la…

HAISY!!

sungguh xpatot tol..!

p/s: ha!! lega!! kepada ‘kamoo’, aq dah maafkan ang… aq haraplah sangat2 TOKSAH DOK GEDIK SANTAI !! (kalau loreal ‘ kerana dirimu begitu beharga’… xpi kalau aq tengah marah ‘ kerana dirimu begitu MANGKOK!!’ sekian terima kasih… jangan lupa baca yang ataih nie..bak kata ‘bh’, TERBAEKK!! haha!!)

assalamualaikum…

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget