Followers

kalau suka, tekan.. kalau xsuka, dok senyap!! =)

W E L C O M E T O M Y B L O G


sekarang saia..?

MY SETATUS>

OFFON...!! huhu...B.U.S.Y!!! :'(~ hehe

~u.m.o s.a.i.a~

Daisypath Happy Birthday tickers

anak saia berusia..?

PitaPata Cat tickers

Thursday, May 26, 2011

kalau post sebelom niyh padan muka... xpi arie nie... R.U.G.I !!!!

assalamualaikum...
weyh...!!!
aq nak nanges..!!!
sebab aq tengah potong bawang... huaaaa!!
semart ak aq...
sambil menyelam makan nasi...
xley nak kata pa...
huuu...
nak tau sebab pa aq kerugian yang keamatan..?
xdi...
da konvensyen what-so-the-ever la...
aq pun malas nak amek tau...
haha!!!
semart ak..?
so, xdi aq wat keja gila...
orang leyn dok rancak ngan presentation yang mencabar minda tuu......
aq dok mencabar minda ngan enset aq...
nie kalau presenter tau aq xdengaq pa yang depa balderdash tu,...
sah2 aq kena pancung...
xpi ade aq kesah...
heloo!!
saia ada hak ok..?
huuu...
ok2..!
so, xdi aq da wat banyak kesalahan...
haha!!
ade aq kesah??
1st~ mencabar minda wit my cell phone...
2nd~ mencabar minda wit my book?? 
aq tau...
ampa nak kata aq nie book worm...
haha!!
book worm la sangat...
3rd~ xberi perhatian langsung to the balderdash...?
memangla bagi juri diaorang were so talented... 
but for me...
huh!!
janganla bagi aq jadi judge...
kalau x...
aq la orang pertama yang akan 'di-baling-kasut-oleh-presenter'
sebab..?
i will 'zzzzzzzzzz'
haha!!
senonoh ak aq...
yela...
kalau kelas sejarah, aq rasa macam nak katuk kepala kat dinding...
nie nak dengaq ntah-pa-pa tu...
(aq nie memang berbakat siket nak merapu... huhu)
ok!
back to the rugi-thing
lepas dah abeh presentation what-so-the-ever tu...
ada la forum nie...
nak tau sapa dia...
i mean...
beliau...
beliau adalah...
director of upin and ipin...
a.k.a my MR.HLOVATE...
terpukan untuk beliau...
(bak kata MR.POY.YO)
kenapa aq cakap cam tu..?
sebab...
1st ~ nama dia usamah zaid bin yasin...
gambaq..?
xyah la...
bagi 10 komen kat post nie...
baru aq letak... 
xpown cari seniri...
huh!!
ok!!
kemungkinan yang pertama...
bagi sesiapa yang dah baca buku rooftop rant...
kan ada trisy dengan jade a.k.a zaid..?
kemungkinan kedua...
bagi sesiapa yang dah baca buku contengan jalanan ~ FEND
kat situ ada nama musalmah...
musalmah ngan usamah bukannya jauh beza pown...
2nd ~ (nie hanya pandangan aq) dia jenis gila2 n suka akan lukis, conteng and what-so-the-ever...
bukankah dalam suma buku hlovate watak yang ada suma jenis mabuk ekstrogen siket??
hanya 2 saja yang aq boley ulas...
sebab yang leyn aq amnesia...
hehe....
xpi pape pown...
aq amatlah rugi sebab xtanya kat dia...
huhu...
amat...
sangat..
TER..
paling...
sungguh...
nian...
huaaaaaaa!!!
so, paper pon...
he's my MR.HLOVATE....
xpi kalau salah...
err...
en.tah
huhu...
ok arh...
kang nanti aq pulak yang dapat award balderdash nie...
huuu...
so...
daaa...
eh!!
jap...
sebelum aq nak berambus...
aq nak kata...
CONTENGAN JALANAN WAS SOOOOO D.A.E.B.A.K!!!!!
sebab??
because... 
setiap bab...
ada kata2 yang aq rasa WOW!!
speechless...
yang orang xpernah letak dalam novel...
and other books??
aperpown...
naega neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu manh-eun geu / geunyeoui chaeg sarang
hah.ha!
so..
daaa..
assalamualaikum..
ich liebe dich... 

2 comments:

There was an error in this gadget