Followers

kalau suka, tekan.. kalau xsuka, dok senyap!! =)

W E L C O M E T O M Y B L O G


sekarang saia..?

MY SETATUS>

OFFON...!! huhu...B.U.S.Y!!! :'(~ hehe

~u.m.o s.a.i.a~

Daisypath Happy Birthday tickers

anak saia berusia..?

PitaPata Cat tickers

Saturday, June 11, 2011

we already married..?

assalamualaikum...
and..
gud MORNING!!
kuikui...
it's korea time...
kalau post ghitu pasai city hunter an??
ghinie...
cita SMILE, DONGHAE...
yeah!!
haha!
mesti ampa kata...
ada kena mengena ka dalam topic nieyh..?!
course of ada...
kuikui
meyh2..
kita layan gambaq dolu...





heheh!
ghinie arie sabtu an??
so, kelmarin la...
arie jumaat...
kan da music bank...
*aq xtau la kalau minggu lepaih pown depa ada..*
aq kan peminat setia music bank...
*sampai hampir2 ja nak boikot tuisyen.. teruk2*
heee...
so...
memandangkan aq nie minat clazziquai...
*bila..?lepas aq tengok cita my name is kim sam soon..*
larh...
xtau jugak??
ala...
yang nyanyi lagu intro dengan lagu agak2 sedey tuuu...
xtau jugak..?
nah! tengok sini...
wheee...


dengan...


best ak...
hehe
ok berbalik pada cita aq...
aq minat clazziquai ngan after school...
xpi bukan minat suma lagu la...
boleyla...
xpi shinee ngan beast lagi up kowt...
*bila masa beast masuk dalam senarai*
sejak kengkwangs aq hasut aq...
wakakaka!!
xpi dun worry...
beast aq minat suma...
cuma shinee ja yang ada spesel...
sebab?
sebab beast ngan taemin, key, jonghyun, minho keminatan sama taraf...
onew ja kowt lebey sket...
nanti aq cita...
*kalau aq rajin.. kuikui*
ok.. smbong lik...
so, aq pown duduk terpacakla kat depan boyfriend aq yang ke 15489347895...
iaitu te.le.vi.si.on...
hehe
so... lepaih sapa dya nyanyi xtau...
da after school..


pastu tau?
x kan..?
hee...
pastu da alex CLAZZIQUAI!!


pastu baru aq teringat...
bukan alex ngan joo yeon (after school) bukan pernah jadik suami isteri ka...
ala cita smile donghae la...
hehe...
pastu...
dah abeh music bank...
aq bukakla internet sat...
WOW!! HAHAHAHAHA!!
itulah reaksi aq bila aq baca ni...
pa aq boley kata...
gelak jela..
kuengkuengkueng...
hehe...
sebab tu la tajuk aq arie nie 'we already married'..
haha!
satgi tengok2 ada rencangan kat kbs...
yela kalau kat mbc da we got married...
xpi kalau ada pown baguih gak..
xyah aq bukak komputer...
kuikuikui
so, itu je kowt...
eh!
jap!
mari kita skodeng gambo lagik.. nah!


wheee...
well...
nak wat cam na..?
dah aq suka kecomelan baby2 itu.. huu...
err...
xlupa juga mak n bapak dia...
alex ngan joo yeon la...
hehe...
xpi nak calonkan nama depa kat we got married pown xley...
bukankah alex da pernah 'kawen' dalam rancangan tu..?
dia dengan errr...
aq..?
wakaka!!
tersedak dia.. haha!!
kalau xsalah aq la...
dia dengan shin ae...
KOWT!
if i'm not mistaken la...
macam mana aq boley tak perasan..?
yang lawaknya... baru minggu lepas aq cam dia kat smile donghae..
hahaha!
rasa cam nak katok pala kat dinding...
heheh!
xpa2...
xpenting pown...
heheh
sebelom makcik nak mengakhiri topic kite...
makcik nak gitau...
makcik suker gambo niyh...
apo lagih city hunter larh.. kuikui..

yang nie dari episode 5 :



hensem ak?

err... maaf .. saia xdak kedit.. haha!!

tumpang bahu jap.. heee

yang nie episode 6 :


*tidak sesuai untuk tuntunan umum... jadi makcik kecekkan siket.. heee*


wahhhh!!! siket lagi.. kuikui 

sebenarnya saia

oh! mak kau! a.k.a dia melatah la...
 hahaha!! lawak ak?? tengok episode dia lagi lawak...



agak2 yang nie tidoq sekatil ka pa..? hehe... of course la x... well... nak tau sebab pa tengok seniri yer.. kuikui



time nie wat2 xreti pegang pistol..

sekali da hye (hara) mai... pergh!! memang terbaek lah dia pegang pistol... peluru pown kena tepat!!




agak2 pa yang terjadi..? jengjengjeng...
dalam banyak2 gambaq...
napa la dia kena pegang tempat yang aq agak sensitivity...
telan ayaq liur bapa kali dah nie.. GULP!
GULP!
GULP!
GULP!


kawan2 aq baca mesti gelak... hehe...kalau xgelak tu biaq kat depa lah.. ade aq kesah??
ha!!
kalau malaih nak tengok...
mari kita baca sipnosis episode... hehe
ala... lebey kurang la...
nah!


xpown fan club nye...
sila katuk kepala anda pada skrin dan
hehe...
selamat meng'enjoy'...
so...
i'm off..
daaa...assalamualaikum...




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget